Advies Veiligheid boven alles

Praktische antwoorden op uw specifieke vragen

Door onze ervaring worden we steeds vaker benaderd om mee te denken in oplossingen voor diverse uitdagingen op hoogte. Hierbij delen we onze kennis en belichten we binnen de geschetste situatie de gevaren en mogelijkheden. Op deze wijze komen we vaak tot veilige en efficiënte oplossingen voor uw uitdagingen. Naast deze adviesrol kunnen we u uiteraard ook van dienst zijn tijdens het uitvoeren van uw project.

ACTUEEL

Heeft u een vraag? Wij hebben een antwoord. Onze kennis op het gebied van werken op hoogte, valbeveiliging, klimmaterialen, ontwikkelingen in de branche en wet- en regelgeving is altijd actueel. Wij trainen niet alleen uw mensen, onze eigen specialisten verversen en vergroten hun eigen kennis ook doorlopend.

 

ONDERSTEUNING

Heeft u werkzaamheden op een onbereikbare plek? Wij hebben de specialisten die het op een veilige manier analyseren en uitvoeren. Of het nu gaat om een het plaatsen van zonnepanelen op een hellend vlak, een promotiestunt op hoogte of het plaatsen van een rescueteam op locatie; samen vinden we de juiste oplossing voor uw project.

 

MATERIAAL

Heeft u klimmateriaal nodig? Wij hebben de productkennis. De keuze voor klimmateriaal hangt sterk af van het beoogde werk en omgevingsfactoren. Daarom adviseren we graag persoonlijk over een uitrusting. Daarnaast zijn wij officieel Petzl® dealer. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde producten en dus werkt u gegarandeerd met betrouwbaar materiaal.

 

 

STEL UW VRAAG!

Vragen staat vrij en gekke vragen bestaan echt niet. We beantwoorden ze graag en volledig.
Neem contact met ons op.

Stuur ons een bericht

Velden met * gemarkeerd zijn verplicht

Kunnen we u helpen?

Neem contact op