fbpx

Over ons Uw uitdaging, onze uitdaging

Met ons team van gedreven specialisten leveren wij veilige en efficiënte oplossingen

ONZE KENNIS EN ERVARING

Height Specialists heeft 25 jaar kennis opgedaan door diversiteit aan werkzaamheden. Dit maakt ons de specialist op gebied van werken op hoogte. Naast deze kennis en ervaring op hoogte beschikken wij over een groot team vakmensen die op alle gebieden inzetbaar zijn. 

Dit jaar bestaat Height Specialists 25 jaar, bekijk onze tijdlijn!

ONZE TEAMS

We hebben binnen Height Specialists een grote groep vaste collega’s die zich met elkaar voortdurend wil verbeteren en inzetten om uw project succesvol af te ronden. Doordat we dagelijks met elkaar samenwerken leren we niet alleen veel van elkaar op technisch, maar ook op persoonlijk vlak. Onze open cultuur en de familiaire sfeer zorgt ervoor dat we elkaar door en door kennen, waardoor we altijd de juiste mensen op het juiste project kunnen inzetten.

ONZE FLEXIBILITEIT

Doordat al onze medewerkers breed zijn opgeleid en gecertificeerd zijn we, door de grootte van ons vaste team, overal inzetbaar. Op deze manier kunnen we voortdurend, in overleg met u als opdrachtgever, inspelen op de veranderingen die de markt van ons vraagt.

ONZE DIVISIES

Door de (touw)technieken die wij inzetten zijn we in staat om het onbereikbare bereikbaar te maken. Deze technieken zijn zowel in de offshore en petrochemie als in de energie en civiele markt hetzelfde. Zo opereren we binnen diverse divisies waarbij we onze vaardigheden voortdurend inzetten om de werkzaamheden op hoogte te kunnen verrichten.

ONZE TRAININGEN

Height Specialists verzorgt trainingen op het gebied van werken op hoogte alsmede IRATA trainingen. Deze trainingen worden gegeven door ervaren, IRATA-gecertificeerde, trainers. Dit zorgt er niet alleen voor dat onze eigen mensen op niveau zijn en blijven, maar ook de mensen die bij ons een training komen volgen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij niet alleen in staat om de inhoudelijke kennis te delen, maar ook de ervaringen die wij in het werkveld hebben opgedaan.